Om

Teglværkspladsen og Ærø kajak & SUP er et enkeltmands firma, beliggende i udkanten af Marstal på Ærø, i det sydfynske ø-hav.

Jeg, Thea, er uddannet som Friluftsvejleder fra PP (Paul Petersens idrætsinstitut), hvor jeg blandt andet byggede min egen Baidarka kajak, med hjælp fra Svend Ulstrup i Odsherred, Bådebygger uddannet hos Ebbes bådebyggeri, Kajak og kano instruktør 2, klatre og sikre på væg, SUP level 2 og træklatre instruktør.
Jeg holder jeg mig løbende orienteret og opdateret omkring udstyr, sikkerhed og jeg deltager jævnligt i kurser feks. for instruktører og 1.hjælpskurser og andet spændende inden for friluftsliv, som telemarkskiture, vandreture, mountainbike og lign.
Jeg går meget op i tryghed og sikkerhed, som går hånd i hånd.

ÆRØ KAJAK & SUP
Hovedformål for Ærø kajak & SUP er at udleje kvalitets udstyr til både nybegyndere og erfarende kajak roere/SUP’ere. Ærø kajak & SUP tilbyder guidede ture, 2 – 4 timers intro til kajak & SUP, skræddersyet ture eller kurser, og IPP2 kajak kurser, både på Ærø og i København.

Ærø kajakudlejning går højt op i kvalitet, tryghed og sikkerhed, så du kan trygt begive dig ud på eventyr i, og omkring det syd fynske ø-hav, med udstyr fra Ærø kajak & SUP.
Når du lejer udstyr hos Ærø kajak & SUP har du mulighed for at leje en ropakke bestående af våddragt, neoprensko, tørtop og 10l. drybag. Du kan leje en kajakvogn hvis du skal på længere ture. Ærø kajak & SUP leverer udstyr på hele øen, med forbehold for tilkørsels forhold og kun ved leje af min. 2 kajakker min. 1⁄2 dag.
Ærø kajak & SUP er medlem af Dansk havkajak Branche Forening, Dansk kano og kajakforbund, og samarbejder med https://www.mocean.dk https://designkayaks.com https://www.go-glamping.dk

TEGLVÆRKSPLADSEN
Teglværkspladsen er som navnet antyder et gammelt teglværk, området har gennem de sidste år gennemgået en forvandling fra et tilgroet vandhul, til en smuk dam hvor gederne græsser på skrænterne. Shelteren og et af glamping teltene er placeret lige ned til dammen, de andre er placeret rundt på området alle med skøn udsigt.
Teglværkspladsen er en glampingplads (glamping= glamourøs camping), bestående af 4 glamping telte fra https://lotusbelle.co.uk der alle er indrettet med senge og dyner, en super smuk shelter fra http://arossavvaerk.dk , derud over kan du leje et almindeligt telt eller medbringe dit eget, og stadig bruge de fleste af de fælles faciliteter der er på pladsen.
Det meget smukke og funktionelle overdækkede fælles udekøkken er tegnet og delvist bygget af https://www.fokstrot.dk murearbejdet er udført af https://egenvinding.dk den brændefyrede pizzaovn er bygget på stedet af Erik fra https://www.edbyg.dk
Køkkenet med pizzaovnen er et kunstværk, som skal opleves.
Den store Tipi er fællesrum for alle der overnatter på pladsen, her kan i sidde og spise hygge eller spille spil hvis vejret skulle vise sig fra den våde side. Tipien kan også bookes til arrangementer som musik, foredrag, yoga, fest eller hvad du drømmer om. I sommer perioden er der yoga en til to gange om ugen, hvor du kan deltage mod betaling, se facebook for mere info.

GLAMPING
Når du booker dig ind i et af glampingteltene har du adgang til alle faciliteterne på pladsen, fælles overdækket udekøkken med brændefyret pizzaovn, 2 gasblus, lille køle og fryse skab, strøm og vand, alm. køkkengrej og service, fællesrummet tipien med borde og bænke, muldtoilet med den bedste udsigt over Østersøen, koldt brusebad, fri klapning af gederne, brændefyret vildmarksbad og friske æg fra hønsegården.
Du har dit telt fra kl.14.00 til kl.10.00 næste dag, med mindre andet er aftalt.
Det er kun muligt at booke max. 3 overnatninger i træk.

SHELTER & TELTE
Når du booker dig ind i shelteren, lejet eller eget telt eller hængekøje, har du adgang til fælles overdækket udekøkken med brændefyret pizzaovn, 2 gasblus, lille køle og fryse skab, strøm og vand, alm. køkkengrej og service, fællesrummet tipien, med borde og bænke, muldtoilet med den bedste udsigt over Østersøen, koldt brusebad, fri klapning af gederne.
Du kan tilkøbe brænde til bålpladserne 50 kr pr kurv fuld, adgang til vildmarksbadet, for 100 kr pr person pr dag inkl. brænde og friske æg fra hønsegården til 2 kr stk.
Du har adgang til shelter/telt fra kl.14.00 til kl.10.00 næste dag, med mindre andet er aftalt.
Det er kun muligt at booke max. 3 overnatninger i træk.
Hvis du har booket IPP2 kursus er der fri teltning på pladsen og i shelteren hvis den er ledig.

ANDRE ARRANGEMENTER
Du kan booke hele pladsen til dit eget arrangement, som feks. fødselsdag, firmafest, bryllup, foredrag, koncert, polterabend, lejrtur eller hvad du kunne tænke dig, det meste er muligt.
Vi har plads til alt fra små grupper til større selskaber, du kan leje pladsen en time eller 3 dage, kontakt Teglværkspladsen for mere information.

LINKS
https://www.aeroexpressen.dk. – for transport til Ærø www.aeroe-ferry.dk – for transport til Ærø 
www.ærø.dkhttps://www.visitaeroe.dk – for info om Ærø www.dmi.dkwww.yr.nowww.fcco.dk – for vejr udsigter www.detsydfynskeoehav.dk – for rute forslag mm. www.europaddlepass.com.
https://kano-kajak.org – for info om IPP niveauer mm. http://www.soesport.dk – for info om sikkerhed til søs.

 

Projektet er støttet af:

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne.