HANDELSBETINGELSER

Du skal have klar besked om hvad du siger ja til når du handler hos Ærø Kajak & SUP / Teglværket. Forbrugerombudsmanden foreskriver, at du inden ordreafgivelse i vor webshop skal bekræfte at du er indforstået med vore samhandelsbetingelser. Derfor bliver du i ordremodulet bedt om at bekræfte dette. Såfremt du ikke kan acceptere vore samhandelsbetingelser kan vi i henhold til reglerne ikke modtage din bestilling via internettet. Du kan i stedet komme forbi på vores adresse eller kontakte os telefonisk. De betingelser som du bliver bedt om at acceptere er gengivet ordret i teksten nedenfor. Så kan du i fred og ro læse vore samhandelsbetingelser igennem inden du afgiver din bestilling. Alle handler hos Ærø Kajak & SUP / Teglværket indgås på Dansk.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at spørge. Send en mail til kontakt@kajakudlejningen.dk, eller ring på telefon 24612070


Persondatapolitik
Ærø Kajak & SUP / Teglværket videregiver eller videresælger ikke persondataoplysninger til 3. Part

Ved at benytte www.kajakudlejningen.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Ærø Kajak & SUP / Teglværket respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads. Ved køb af IPP beviser skal du oplyse fødselsdag og år.
Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.
www.teglvaerkspladsen.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig.
www.kajakudlejningen.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
giver kontooplysninger i forbindelse med, at du handler på siden
kontakter os på e-mail eller tilmelder dig vores nyhedsbrev
i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden
www.teglvaerkspladsen.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse, fødselsdag og år eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.
www.teglvaerkspladsen.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.teglvaerkspladsen.dk videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
www.teglvaerkspladsen.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for Kajakhotellet.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver www.teglvaerkspladsen.dk ikke data om din brug af tjenesterne på www.teglvaerkspladsen.dk

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på www.teglvaerkspladsen.dk ‘s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på kontakt@kajakudlejningen.dk .

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken
www.teglvaerkspladsen.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Priser
Alle aftaler på www.teglvaerkspladsen.dk indgås på dansk, og alle priser i vores webshop opgives inkl. 25% moms. Medmindre andet er nævnt specifikt.
På ordrebekræftelser og fakturaer udspecificeres moms og leveringsomkostninger.

Ordrebekrætelse
Når du har afgivet din ordre sender vi en ordrebekræftelse pr. e-mail med oplysning om det bestilte samt prisen incl. leveringsomkostninger. Vi beder dig venligst kontrollere at ordrebekræftelsen svarer til det du forventer.
Det er ikke muligt efterfølgende at kalde ordrebekræftelsen frem på vort website. Hvis du ønsker at få tilsendt en kopi af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en mail til kontakt@kajakudlejningen.dk

Gavekort & Gyldighed
Gavekortet er gyldigt i 12 måneder

Levering
Gavekortet leveres på mail til at printe eller fysisk efter aftale. Gavekortet sendes umiddelbart efter registreret betaling. Gavekort og ordrebekræftelse fremsendes i 2 separate mails.
Fortrydelsesret
Fortryder du købet af et gavekort, kan det returneres til os inden for 14 dage.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager gavekortet.Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du kontakte :

Ærø Kajak&SUP / Teglværkspladsen
Knasterbjergvej 10
5960 marstal
+4524612070

Betaling
Handel i Ærø Kajak & SUP’s webshop er baseret på betaling når varen leveres. Dette sker normalt med Dankort, Visa kort, Visa electron, Master Card eller PayPal. 
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Ved betaling med Dankort/kreditkort trækkes betalingen først på din konto efter at varene har forladt Ærø kajak&SUP og der kan IKKE trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Dine kortoplysninger krypteres via SSL (Secure Socket Layer) protokollen, og uvedkommende kan ikke aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Ærø kajak&SUP har ikke adgang til dine kortinformationer.

  • Ved Kajak og SUP booking trækkes beløbet på datoen bookingen finder sted.
  • Ved Kurser og overnatning trækkes det fulde beløb efter ordren er godkendt.

Bank information
Merkur
Reg. nr. 8401 Konto nummer 0001284878
SWIFT-BIC: MEKUDK21
IBAN: DK0284010001284878

Booking af kurser og overnatning
Det er muligt at booke kurser og overnatning på Teglværkspladsen online på webshoppen, eller ved henvendelse på telefon +45 24612070. Kurserne bliver lagt op løbende, og du kan booke så snart de er lagt op. Indhold af kursus kan du læse om under selve kurset.
Der fremsendes bekræftelse på mail via bookingsystemet.
Reservationen er først gennemført, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse herpå.
Betalingsfrister og rater fremgår af bookingformularen.
Så snart vi har modtaget din betaling registreres denne på din konto.
Overskridelse af betalingsfrister medfører annullering af reservationen.
Vi bekræfter ikke modtagelse af din betaling.
Bookninger betales forud, rater og betalingsfrister oplyses i webshoppen.

Kursusafbud / overnatning
Tilmeldingen til kurser og kursusdatoer er bindende, og der ydes ingen refundering ved forhindret fremmøde, sygdom, eller ikke beståede kurser.

Bliver du forhindret før kurset er det dog muligt at flytte kurset, såfremt du har tegnet en forsikring samtidig med din tilmelding til kurset. Forsikringen koster 10% af kursets pris, dog minimum 100 DKK. Forsikringen giver dig mulighed for at flytte kursus dato én gang. Sygdom / forhindret fremmøde skal meldes senest 24 timer før kurset. Du kan flytte kurset til et kursus på et senere eller tidligere dato (dog senest 12 måneder frem). En evt. prisforskel skal betales hvis kurset er dyrere, men udbetales ikke hvis kurset er billigere. Pengene kan ikke betales retur på baggrund af forsikringen. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet og betalt samtidig med at du tilmelder dig kurset. Tegnes ingen forsikring ved kursusbestilling, kan vi ikke ændre tilmeldingen når først den er lavet.

Aflysning/ flytning
Vi kan blive nødt til at ændre kursussted for at undgå kursus aflysninger, det være vejr forhold eller for få tilmeldinger. Hvis kursus sted og/eller tidspunkt ændres vil man blive kontaktet på email eller telefon. Hvis kurset aflyses bestræber vi os på at give besked i ugen op til kurset.

Aflyser vi kurset, er det altid muligt at få pengene retur eller flytte kurset til en anden dato. Ved tilbagebetaling vil kursusprisen, samt evt. ubenyttet forsikring blive refunderet.

Klage muligheder
Er du utilfreds med en vare eller tjenesteydelse leveret af os så ring eller skriv til os, så vi forhåbentlig kan finde en løsning. Kan vi ikke blive enige, så kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@kajakudlejningen.dk

Levering

Ærø Kajak & SUP aka Teglværkspladsen leverer alle dage, med ordre indgået inden kl.12.00 den forgående dag, i sæsonen fra Maj til September med forbehold, da vi ofte har for travlt, men vi er altid løsningsorienteret.
NOTE: Vi leverer på hele Ærø, med forbehold for tilkørsels forhold,  kun for langtidsleje, min. ½ dag, dvs. ikke time leje, time leje er kun ved større arrangementer, som polterabend mm. Ring og aftal nærmere.