Teglværkspladsen

Når du lejer dig ind på Teglværkspladsen har du adgang til det overdækket udekøkken med brænde fyret pizzaovn, 2 gasblus, div køkkengrej, grill, lille køl og fryseskab samt service til 70 personer (mulighed for leje af stort industrikøleskab) derud over Tipien med plads til ca 70 personer, lækker terrasse ved søen, vildmarksbad inkl. brænde, udebruser med koldt vand, muldtoilet med den smukkeste udsigt over Østersøen, strøm og koldt vand i køkken og ved terrasse og fri klapning af de søde geder.

Leje af køkken, tipi, terrasse og vildmarksbad inkl. brænde og service til 70 personer (ved flere personer, aftaler vi nærmere) 5000kr pr dag (fra kl.11.00 dag et, til kl.11.00 dag to, eller efter aftale) Hvis den skal lejes længere dag 2 er det 500 kr pr ekstra time. Teglværkspladsen er en selvbetjent plads. Hvis du har spørgsmål, eller har lyst til en rundvisning er du/ i velkommen. Vi ses på vandet eller på landet Du kan booke hele pladsen til dit eget arrangement, som feks. fødselsdag, firmafest, bryllup, foredrag, koncert, polterabend, lejrtur eller hvad du kunne tænke dig, det meste er muligt.
Vi har plads til alt fra små grupper til større selskaber, du kan leje pladsen en time eller 3 dage.

Læs gerne teglværkspladsen manual, der er at finde under information i bunden af siden.
 
Kan kun bookes uden for sæsonen, eller på dage uden bookninger, da det er til rådighed for gæsterne på Teglværkspladsen.
 

For leje kontakt os venligst her: